مغز گردو محلی ایرانی و پسته بادامی زرند طعم بسیار خوشمزه تری به نسبت انواع مغز گردو خارجی و وارداتی دارند. به همین دلیل، فروش آن که اخیرا در فروشگاه های اینترنتی نیز آغاز شده پر رونق تر است.
مهمترین مزیت رقابتی گردو ایرانی که با نام محلی مثلا گردو آذرشهر، همدان و … نامیده می شوند، طعم خوب آن است که هیچ گردو خارجی و وارداتی نمی تواند از این حیث با آن رقابت نماید.
همین مسئله نیز باعث شده همچنان نه تنها در بازار ایران بلکه در ازارهای بین المللی نیز جایگاهش را حفظ نماید. اخیرا نیز عرضه ان در فروشگاه های اینترنتی بر رونق فروش و صادرات مغز گردو محلی و پسته اکبری خام ایران افزوده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.