انواع مغز گردو فروشی را در سه گروه اصلی از نظر رنگ مغز گردو و در سه گروه از نظر درصد شکستگی قرار می دهیم.
مغز گردو همانند سایر مغز های روغنی دارای کیفیت های مختلفی است. آیا می دانید در درجه بندی کیفیت مغز گردو چه پارامترهایی را در نظر می گیریم؟ همانطور که در بالا اشاره کردیم، دو پارامتر زیر مهمترین پارامترها به شمار می آیند.
- رنگ مغز گردو
- درصد شکستگی مغز گردو
گروه های انواع مغز گردو فروشی از نظر رنگ
مغز گردو از نظر رنگ در چهار گروه اصلی قرار می گیرد. این سه گروه عبارتند از:
- مغز گردو سفید
- مغز گردو شکری
- مغز گردو خورشتی
- مغز گردو سیاه
دو نوع اول هم برای مصرف در وعده های غذایی، هم به عنوان آجیل، هم میان وعده و هم استفاده در صنایع غذایی مناسب هستند. مغز گردو سیاه بیشتر برای استفاده در واحد های صنایع غذایی مناسب است. عکس سه نوع مذکور را می توانید در زیر مشاهده نمایید.
گروه های انواع مغز گردو فروشی از نظر شکستگی
مغز گردو را از نظر شکستگی در چهار گروه زیر می توانیم قرار دهیم:
- مغز گردو دوپر
- مغز گردو تک پر – یک چهارم
- مغز گردو شکسته – مغز گردو دندانه
البته هر کدام از گروهای فوق هم از نظر رنگ و هم شکستگی، خود در چندین دسته قرار می گیرند. به عنوان مثال مغز گردو دندانه خود دارای دو نوع است که از نظر سایز نسبت به هم اختلاف دارند.
بنابراین همانطور که از توضیحات بالا متوجه می شویم، مغز گردو کیفیت های مختلفی دارد. که هر کیفیت با توجه به مشخصات و خواصش می تواند برای مصارف خاصی مناسب باشد. خریداران مغز گردو بر اساس نیاز خود، از بین کیفیت های مختلف مغز گردو مورد نظرشان را انتخاب می نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.