گردو منقا یا پوست کاغذی کمتر برای فرآوری گردو خارجی استفاده می شود. مغز گردو اغلب از گردو پوست معمولی که دارای کیفیت مغز خوب و قیمت خرید خوب است، فرآوری می شود.
گردو منقا یا پوست کاغذی که به گردو پوست نازک اتلاق می شودف بیشتر مصرف آجیلی داشته و بصورت باپوست به دس مصرف کننده نهایی می رسد. گردویی که برای فرآوری مغز گردو استفاده می شود اغلب از نوع معمولی است. البته گردو معمولی مورد استفاده جهت فرآوری مغز باید دارای کیفیت مغز بالا از نظر پر بودن و گوشتی بودن باشد.
درصد چربی و میزان رطوبت مغز گردو نیز برای فرآوری گردو خشک مهم است. گردو با درصد چربی بالا بدلیل داشتن طعم خوب و البته مناسب بودن برای مصرف صنایع غذایی مناسب تر جهت فرآوری مغز می باشد.
برای خرید انواع مغز گردو مرغوب می توانید با کارشناس فروش شرکت در ارتباط باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.