خریدار پسته بادامی درجه یک در بازار

پسته بادامی درجه یک از جمله پسته های بسیار پر طرفدار در بازار است که همیشه خریدار دارد.

کشور ما از جمله تولید کننده های اصلی این نوع پسته و گردو خشک درجه یک است و حتی به صادرات آن هم می پردازد.

در این مطلب در خصوص ویژگی های پسته بادامی و نکاتی که هنگام خرید این نوع پسته و گردو خورشتی باید در نظر داشته باشید می پردازیم. پس اگر قصد خرید پسته بادامی را دارید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

خریدار پسته بادامی درجه یک در بازار

راهنمای خرید پسته بادامی در بازار

راهنمای خرید پسته بادامی در بازار همانطور که می دانید انواع پسته از خانواده خشکبار ها به شمار می روند و از آن جایی که مصرف خشکبار توسط متخصصین تغذیه همواره توصیه شده است، بنابرین مصرف پسته هم مانند دیگر خشکبار در سطح گسترده ای انجام می گیرد.

اما خانواده پسته، خانواده ای بسیار بزرگ است و گونه های مختلفی از آن در کشور ما و دیگر کشور ها تولید می شود و در بازار موجود است.

بنابرین انتهاب و خرید یک پسته مناسب نیازمند توجه به یک سری نکات است.

به طور کلی باید بدانید که پسته به دو دسته کلی تقسیم می شود؛ پسته بادامی و پسته فندقی.

بدیهی است که این تقسیم بندی از روی شکل آن ها صورت گرفته است.

از میان گونه های شناخته شده پسته، پسته اکبری، پسته عباسعلی، پسته شاه پسند دامغان و پسته خنجری دامغان از گروه پسته های بادامی هستند.

اما برای این که یک خرید مطمئن داشته باشیم باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

مهم ترین نکته هنگام خرید پسته آن است که سر پسته باز باشد یا به اصطلاح پسته کور نباشد.

همینطور ظاهر پسته باید سالم باشد و در پوست آن شکستگی وجود نداشته باشد.

همیشه قبل از خرید پسته چند نمونه از آن را تست کنید و در صورتی که طعم و مزه ماندگی می داد آن را خریداری نکنید.

شما می توانید پسته را به صورت خام خریداری کنید و خودتان آن را برشته کنید و یا از ابتدا پسته شور خریداری فرمایید.

همینطور در بسیاری از موارد شما می توانید فقط مغز پسته را بدون پوست خریداری کنید که این نوع پسته جهت خلال کردن و استفاده در غذا و شیرینی مناسب می باشد.

طعم پسته بادامی در تهران

مصرف پسته در فرهنگ غذایی ما هیچ وقت محدود به مغز خام آن نبوده و همواره از این محصول مقوی فراورده های مختلفی تهیه می شود.

یکی از این فرآورده های محبوب را می توان پسته طعم دارد نام برد.

طبیعی است که با طعم دار کردن پسته، سلیقه های مختلفی از آن استقبال می کنند که این امر موجب افزایش مشتری و در نتیجه افزایش فروش می شود.

اما پسته در حال حاضر با چه موادی طعم دار می شود و یا بهتر است بپرسیم تا کنون چند نوع پسته طعم دار در بازار موجود است و قابل خریداری می باشد؟

در پاسخ به این پرسش می توان موارد زیر را نام برد:

  • پسته نمکی: این نوع پسته را بدون شک می توان محبوب ترین نوع پسته طعم دار به شمار آورد که در موارد مختلفی از جمله آجیل شب عید بسیار پر کاربرد است.
  • پسته فلفلی: این نوع پسته مخصوصا برای افراد جوان تر بسیار محبوب است و در تولید آن علاوه بر فلفل از نمک و لیمو هم استفاده می شود.
  • پسته زعفرانی: به طور کلی زعفران از جمله چاشنی های بسیار محبوب در فرهنگ غذایی ما ایرانی ها به شمار می رود. پسته زعفرانی پس از پسته نمکی بیشترین فروش را در بازار کشور ما برخوردار است و در مراسم و اعیاد رسمی معمولا از این نوع پسته استفاده می شود.
  • پسته سرکه ای: این پسته به اندازه انواع قبلی چندان محبوب نیست اما برای افرادی که طرفدار طعم ترش هستند گزینه بسیار خوبی به شمار می رود.
  • پسته با طعم سبزیجات: در گذشته این نوع طعم دهند بیشتر برای بادام هندی استفاده می شد، اما چند سالی است که در فراورده پسته هم از آن استفاده می شود.

اگر چندان طرفدار طعم های موجود در بازار نیستید، می توانید با توجه به زائقه خود طعم پسته مورد نظرتان را در منزل تولید کنید.

نکاتی درباره پسته بادامی

نکاتی درباره پسته بادامیبا وجود این که همه ما پسته را می شناسیم و در رژیم غذاییمان از آن استفاده کردیم، اما خالی از لطف نیست که کمی در خصوص این محصول مخصوصا پسته بادامی صحبت کنیم.

همانطور که پیش از این هم اشاره شد تقریبا بیشترین نوع از پسته های مرغوب کشورمان پسته های بادامی هستند.

اما آیا مصرف پسته دارای خواص دارویی و درمانی است یا فواید چندانی ندارد؟

البته که همه ما می دانیم که پسته از گروه خشکبار بسیار مقوی است. از جمله فواید مصرف پسته مخصوصل پسته های بادامی می توان موارد زیر را بر شمرد:

  • مصرف پسته ایمنی بدن را افزایش می دهد
  • همچنین پسته به ساخت هموگلبین در خون کمک می کند و برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید است
  • ویتامین ای موجود در پسته آن را برای سلامت پوست بسیار مفید ساخته است
  • همینطور فیبر موجود در پسته به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند
  • و … .

اما فواید بی شمار پسته بادامی نباید موجب شود که در مصرف آن زیاده روی کنید.

چراکه زیاده روی در مصرف پسته مانند دیگر مواد خوراکی می تواند مضراتی را به دنبال داشته باشد.

به عنوان مثال پسته گرم و خشک است و مصرف بی رویه آن برای افراد گرم مزاج می تواند مشکلات پوستی یا گوارشی ایجاد کند.

همینطور پسته از خانواده آجیل است و زیاده روی در مصرف آن می تواند موجب افزایش وزن شود و خطر ابتلا به چاقی را افزایش دهد.

انواع پسته بادامی اعلا

با توجه به این که پسته بادامی از جمله پسته های اعلا در بازار است و از محبوبیت زیادی برخوردار است، خرید و فروش آن به صورت عمده هم صورت می گیرد.

اگر به قصد خرید پسته بادامی به بازار بروید با گونه های مختلفی از آن رو به رو می شوید که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پسته اکبری
  • پسته ممتاز
  • پسته سفید نوق
  • پسته قزوینی
  • پسته شاه پسند
  • و … .

پسته های نام برده شده، همگی از گروه پسته های اعلا محسوب می شوند و طبیعی است که از لحاظ قیمتی، دارای قیمت نسبتا بالایی باشند.

اما عوامل دیگری هم بر ایت تفاوت قیمت تأثیر گذار می باشد؛ از جمله:

  • حجم خرید شما که می تواند پسته عمده و یا بسته بندی باشد
  • میزان عرضه و تقاضای بازار
  • حجم خرید شما (به عنوان مثال پسته شب عید یا شب یلدا از دیگر ایام سال گران تر است)
  • شیوه خرید شما که می تواند حضوری و یا اینترنتی باشد
  • نوسانات بازار
  • و … .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما