انتخاب کیفیت در فروش مغز گردو صادراتی کاملا وابسته به نوع مصرف نهایی مغز گردو می باشد. چنانچه مغز گردو برای استفاده در واحد های صنایغ غذایی درخواست شود، در این صورت مغز گردو های شکسته و 1/4 گزینه مناسب ری خواهند بود. و یا مغز گردو شکری و قهوه ای گزینه های مطلوب تری برای این نوع مصرف خواهند بود.
یکی از دلایل انتخاب مغز گردو های شکسته و مغزگردو های شکری و قهوه ای برای صنایع غذایی، قیمت نسبتا متعادل تر و مناسبتر آنها نسبت به مغز گردو دوپر سفید است. مغز گردو دوپر سفید گزینه مناسبی برای آجیل فروشی ها هست. اگرچه برخی از واحد های صنایع غذایی این محصول را در تزئین فرآورده هایشان نظیر معجون و … مورد استفاده قرار می دهند. جهت خرید انواع کیفیت های مغز گردو و البته دریافت مشاوره در انتخاب مناسب ترین کیفیت که با نوع استفاده شما مطابقت داشته باشد، می توانید با کارشناسان فروش شرکت ارتباط بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.