قیمت پسته نمکی فلفلی نسبت به پسته خام با کیفیت یکسان اندکی بالاتر است. با این حال محصول پسته طعم دار شده با نمک و فلفل بسیار لذیذ است.به همین دلیل مشتراین ویژه خود را دارد.
ترکیب گردو با پوست خارجی با انواع طعم دهنده های غذایی نظیر نمک و فلفل، لذت آن را چندین برابر می کند. دانه های روغنی نظیر پسه، گردو، بادام و … از لذیذترین مواد غذایی در جهان هستند. این محصولات وقتی با طعم دهنده های مخلف غذایی طعم دار می شوند، خوش طعم تر از قبل می شوند. لذت خوردن این محصولات هر کسی را به وسوسه و ذوق وا می دارد.
قیمت پسته نمکی فلفلی برای فروش عمده
پسته از دانه های روغنی بسیار خوشمزه و لذیذ است. دارای طرفداران بی شماری در جهان است. ترکیب آن با دیگر طعم دهنده ها، بر خوشمزگی آن می افزاید. به عنوان مثال ترکیب پسته نمکی فلفلی، یک ترکیب بسیار خوشمزه است که هر مصرف کننده ای را علیرغم اینکه قیمت پسته نمکی فلفلی و گردو با پوست خشک بالتر از پسه خام است، به استفاده این محصول تشویق می کند. البته باید بگوییم طعم لذیذ پسته تنها دلیل افزایش مصرف آن نیست. ارزش های غذایی بی شمار این محصول از دلایل افزایش استفاده از این محصول می باشد.
ارزش هاش غذایی پسته
پسته سرشار از انواع مواد معدنی، ویتامین ها، پروتئین ها و منبع بسیار خوب برای اسیدهای چرب غیر اشباع است. این ماده غذایی می تواند یک منبع خوب برای دریافت گروه های مختلف مواد مورد نیاز بدن باشد. به همین دلیل کارشناسان استفاده آن در میان وعده و وعده های غذایی را توصیه کرده اند.
در حقیقت این موضوع از دیگر دلایل افزایش استفاده از پسته شده است.
پسته خام و پسته طعم دار شده
نکته ای که قابل ذکر است، امکان استفاده از این محصول در هر دو نوع خام و بوداده و طعم دار شده است. برای طعم دار کردن پسته از انواع طعم دهنده های غذایی استفاده می کنیم. از جمله فلفل و نمک. ترکیب pistachio salt and pepper بسیار لذیذ بوده و طرفداران زیادی در بازار مصرف دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.