چرا مغز گردو دچار افت کیفیت و تغییر رنگ می شود؟ بهترین شیوه جهت نگهداری مغز گردو تازه برای جلوگیری از اکسید شدن و همچنین حفظ رنگ آن چیست؟
مغز گردو در حضور رطوبت و گرما ه مرور زمان دچار اکسیداسیون می شود، در اثر رخداد این فرآیند طعم آن تلخ شده و رنگ کدر تیره به خود می گیرد و روغن درونش را نیز پس می زند.
جهت جلوگیری از رخداد این فرآیند بایستی مغز گردو دور از رطوبت و گرما نگهداری شود. بهترین شیوه نگهداری مغز گردو تازه، قرار دادن آن درون ظرف دربسته و در محیطی خنک می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.