مغز گردو سیاه که درصدی از مغز گردو تولید شده را در ایران را به خود اختصاص می دهد بهترین گزینه برای مصارف صنایع غذایی بخصوص جهت مصارف در مواردی است که مغز بعد از چرخ شدن استفاده می شود.
مغز گردو سیاه بدلیل رنگ سیاهش مناسب برای استفاده آجیلی و یا برای وعده های غذایی نمی باشد. جهت استفاده در لای کیک، تزئین آن و … نیز مناسب نیست چرا که جلوه خوبی به فرآورده نمی بخشد.
ولی بهرین گزینه برای استفاده در کلوچه پزی، زیتون پرورده و یا شیرینی هایی است که مغز گردو بعد از چرخ شدن در آنها مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.