شیوه فرآوری انواع مغز گردو در اغلب مناطق ایرانی هنوز به شیوه سنتی و دسی توسط کارگر می باشد. هزینه های تولید و فرآوری به شیوه سنتی اندکی بالاتر از شیوه فرآوری صنعتی است.
علیرغم تولید و ساخت دستگاه های گردو شکن صنعتی و خانگی در کشورمان، هنوز فرآوری مغز گردو در اغلب نقاط ایران با شیوه سنتی و توسط کارگر انجام می گیرد.
اگرچه اخیرا برخی تولیدکننده های اصلی مغز گردو اقدام به مجهز نمودن کارگاه خود با دستگاه های گردو شکن نموده اند ولی هنوز عداد این کارگاه ها انگش شمار است.
با صنعتی نمودن فرآوری مغز گردو می توان علاوه بر صرفه جویی در وقت و هزینه ها و نیروی انسانی، بهداشت تولیدات را نیز افزایش داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.