صادرات انواع کیفیت های گردو خارجی اعم از مغز گردو سوپر، درجه یک و دو، همچنین مغز گردو دندانه به ترکیه در حجم عمده انجام می شود.
مغز گردو ایرانی در کیفیت های مختلف به کشور ترکیه صادرات می شود.
علاوه بر کیفیت های درجه یک و سوپر، گردو خشک شکسته نیز که بیشتر در واحد های صنایع غذایی و فرآوری شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد نیز جزء کیفی های صادراتی محسوب می شود.
مغز گردو شکسه که به مغز دندانه نیز شهرت دارد بیشتر در فرآوری شیرینی جات نظیر باقلوا مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.