گوشتی بودن مغز گردو تسوج استان آذربایجان شرقی سبب افزایش بازارپسندی آن و رونق عرضه و فروش آن در بازار مصرف شده است.
تسوج از مناطق اصلی گردوکاری در استان آذربایجان شرقی است. گردو تسوج نامی آشنا برای گردوکاران ایرانی و پسته تازه با پوست است. محصولات کشت و تولید شده در تسوج اغلب از نظر گوشتی بودن و درصد چربی مغز گردو جزء بهترین کیفیتها در بین گردو ایرانی است.
دیگر محصولات خشکباری تسوج عبارت از بادام، انواع میوه های خشک نظیر قیسی و … است که طرفداران را خود را دارد. در بین این محصولات آجیلی شهرستان تسوج گردو و پسته تازه با پوست دامغان جایگاه خود را داشته و فروش و عرضه پر رونقی را در بازار ایران همه ساله تجربه می نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.