تنوع در مصرف مغز گردو در ایران سبب رونق فروش انواع مغز گردو در درجه کیفیت های مختلف در کشورمان شده است.
مصرف گردو در ایران به شکل های مختلف از قبیل:
- استفاده به عنوان یکی از مغز های آجیلی در ترکیب آجیل که مغز گردو دو پر شفید درجه یک برای این نوع مصرف انتخاب می شود.
- استفاده در فرآوری انواع شیرینی های سنتی: مغز گردو شکری و قهوه ای بیشترین مصرف را در این حوزه دارد.
- استفاده در روغن کشی: مغز گردو شکسته سفید و شکری گزینه ای مطلوب برای استفاده در فرآور یمغز گردو می باشد.
- استفاده در طبخ غذاهایی نظیر فسنجان: مغز گردو قهوه ای که به مغز فسنجانی نیز شهرت دارد در طبخ غذاهایی نظیر فسنجان مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.