مغز گردو دندانه و بادام درختی سنگی ۱۴۰۱ در انواع کیفیت های عدسی، نخودی و تک پر دسته بندی می شود که بسته به نوع مصرف واحد صنایع غذایی مورد سفارش و خرید خریدار قرار می گیرد.
در حین فرآوری مغز گردو و بادام زمینی مزمز، درصدی از آن شکسته می شود که پس از اتمام فرآوری سرند شده و به عنوان مغز گردو شکسته و اصطلاحا دندانه در واحدهای صنایع غذایی برای فرآوری فرآورده های غذایی استفاده می شود.
مغز گردو دندانه خود در انواع مغز دندانه عدسی، نخودی و تک پر بر اساس ریزی و درشتی آن دسته بندی می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.