طعم دار کردن مغز پسته درجه یک با هدف بهبود طعم آن از طریق افزودن طعم دهنده هایی نظیر نمک، آبلیمو، فلفل و … انجام می گیرد.
مردم پسته و مغز پسته در هر دو مدل خام و برشته شده دوست دارند. در حین فرآیند طعم دار کردن مغز پسته درجه یک، اغلب از طعم دهنده ها استفاده میکنیم. طعم دهنده هایی که استفاده از آنها در فرآورده های غذایی متداول است. به عنوان مثال نمک یکی از انواع طعم دهنده های بسیار پرکاربرد در صنایع غذایی است. که در roasting pistachio kernels نیز به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین دیگر طعم دهنده ها نظیر فلفل، طعفران، آبلیمو و … نیز از طعم دهنده های غذایی هستند که در بخش های مختلف صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله در طعم دار کردن مغز پسته درجه یک.
البته طعم و عطر خود پسته و مغز پسته بسیار خوب است. می توان گفت این محصول جزء آجیل های بسیار خوشمزه است. حتی دلیل رونق استفاده آن در واحد های صنایع غذایی هین موضوع طعم و عطر بسیار خوب آن است. بنابراین پسته و مغز پسته به شکل خام نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
کنترل فرآیند طعم دار کردن مغز پسته درجه یک
موضوعی که باید در طعم دار کردن مغز پسته درجه یک به آن توجه کنیم، انجام صحیح فرآیند است. اگر طعم دار کردن مغز پسته درجه یک به درستی انجام نگیرد، ممکن است به ارزش غذایی پسته آسیب برساند. در حالیکه انجام صحیح این فرآیند سبب کاهش و از بین رفتن قابل توجه آلودگی های قارچی و میکروبی احتمالی موجود در پسته خواهد شد.
شرکت های صادرکننده معتبر و باتجربه پسته، بدلیل داشتن تبحر وتجربه کافی در زمینه فراوری و آماده سازی پسته، می توانند بهترین کیفیت این محصولات را در اختیار تجار پسته قرار دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.