مغز گردو و پسته اکبری رفسنجان مرغوب از بهترین مغزدانه هاست که هم مصرف آجیلی دارد و هم در صنایع غذایی استفاده می شود. تولید عمده آن در ایران انجام می شود، البته مغز افغانی، شیلی، ازبک و … نیز به بازار ایران وارد می شود.
میزان مصرف مغز گردو در ایران بسیار بالاست. چرا که از قدیم در طب سنتی فواید آن به تفصیل بیان شده است. در پزشکی نوین نیز این فواید تایید شده است.
مصرف مغز گردو و پسته اکبری شور به عنوان آجیل و تنقلات و همچنین استفاده در شیرینی پزی، کلوچه، در ولید بستنی و شکلات و … در ایران رواج دارد.
البته مغز گردو عرضه شده در بازار هم تولید داخلی است و هم از محصولات شیلی افغانی، ازبک، آمریکایی و … را شامل می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.