فروش انواع پسته را فقط از نظر نوع طعم دهنده دسته بندی نمی کنیم. بلکه نوع فرآیند طعم دار کردن پسته نیز حائز اهمیت است. و در طعم نهایی پسته تاثیر می گذارد.
درست است که در دسته بندی انواع پسته طعم دار یکی از مهمترین فاکتورها، نوع طعم دهنده است ولی نوع فرآیند طعم دار کردن نیز بسیار اهمیت دارد.
به عنوان مثال عکس سه مدل از انواع پسته طعم دار با نمک را در زیر قرار می دهیم. این سه مدل با نمک طعم دار شده اند. ولی همانطور که می بینید دارای ویژگی های متفاوتی هستند. دلیل تفاوت سه مدل، نوع فرآیند فرآوری است. قطعا با دیدن این عکس ها، به اهمیت نوع فرآیند فرآوری پی برده اید.
بنابراین ما در دسته بندی و فروش انواع پسته طعم دار هم نوع طعم دهنده را در نظر می گیریم و هم نحوه انجام فرآیند طعم دار کردن پسته را در نظر می گیریم.
فروش انواع پسته طعم دار
در فروش انواع پسته طعم دار نیز در حین ارائه پیشنهاد به مشتری، سعی می کنیم مدل های مختلف هر پسته طعم دار شده را به خریدار معرفی کنیم. خریدار پسته بر اساس سلیقه کشور خود، نوع خاصی از انواع پسته طعم دار را از بین مدل های موجود انتخاب می نماید.
البته خبر خوبی برایتان داریم. چنانچه نوع خاصی از انواع پسته طعم دار مد نظر شماست، می توانید با ارائه نمونه از محصول و یا عکس بعلاوه ی ترکیب طعم دهنده ها، آن را به سفارش دهید. ما در آزمایشگاه محصول شما را مورد آنالیز قرار می دهیم. بعد از مشخص کردن ترکیب اصلی طعم دهنده ها و امتحان متدهای فرآوری، می توانیم محصول درخواستی شما را آماده و تحویل دهیم.
البته چنانچه نوع خاصی را برای پیشنهاد دادن ندارید، می توانید مدل های مختلف ما را در کاتالوگ مشاهده نموده و از بین آنها انتخاب کنید. همچنین می توانید با ما ماس بگیرید و مشورت نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.