قیمت گردو بی پوست برای کیفیت های مختلف آن متفاوت است. در تعیین قیمت به سلامت و کیفیت محصول باید دقت نماییم. گردوی بدون پوست حساسیت بیشتری نسبت به اکسیداسیون و افت کیفیت دارد. به همین دلیل نگهداری از آن بسیار سخت تر است.
از مهمترین ویژگی های گردو، غنی بودن آن از انواع اسیدهای چرب است. اسیدهای چرب از نوع غیر اشباع. این مشخصه سبب شده گردو یک منبع بسیار خوب برای دریافت اسیدهای چرب مفید باشد. با این وجود به دلیل داشتن درصد بالای اسیدهای چرب بسیار حساس به اکسییداسیون است. این محصول در مجاورت رطوبت، اکسیژن و گرما به سرعت اکسید شده و دچار افت کیفیت می شود.
نگهداری گردوی بدون پوست
خوشبختانه پوست چوبی گردو یک محافظ بسیار عالی در برابر نفوذ رطوبت و اکسیژن است. بنابراین می تواند مغز گردو را در برابر اکسیداسیون محافظت کند. ولی متاسفانه گردوی بدون پوست به دلیل عدم وجود این محافظ حساسیت زیادی به اکسیداسیون دارد. به همین دلیل نگهداری walnut kernels without shell بسیار سخ است. و البته عمر آن کوتاه است. گردوی بدون پوست باید بلافاصله بعد از فرآوری مورد استفاده قرار بگیرد. البته استفاده از بسته بندی هایی نظیر بسته بندی وکیوم می تواند تا حد زیادی مدت زمان نگهداری آن را افزایش دهد.
نگهداری گردو با پوست
البته مدت زمان نگهداری گردو باپوست نیز به چند عامل بستگی دارد. اگرچه وست چوبی گردو محافظ خوبی برای مغز آن است. ولی در گذر زمان امکان نفوذ رسوبت و اکسیزن به درون آن از طریق منافذ موجود بر روی پوست گردو وجود دارد. لذا باید در نگهداری گردو باپوست نیز دقت کافی داشته باشیم تا محصول از اکسیداسیون و افت کیفیت محافظت شود.
می توانیم از بسته بندی وکیوم برای گردو باپوست نیز استفاده کنیم. در این صورت مدت زمان نگهداری این محصول تا چندین برابر افزایش پیدا می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.