فروش مغز گردو محلی در بازار ایران خوشبختانه رونق خوبی دارد چرا که طعم آن و روغنی بودنش باعث شده این محصول بسیار مناسب برای مصارف صنایع غذایی علاوه بر مصرف آجیلی باشد.
مغز گردو های محلی ایرانی نظیر مغز گردو آذرشهر، همدان، خراسان، شهیرزاد، کرمانشاه و … بدلیل داشتن درصد چربی بالا نسبت به مغز گردوهای وارداتی که عبارت از محصول کشورهای شیلی، چین، اوکراین و آمریکاست از طرفداران بیشتری در بازار ایران بخصوص در بین مصرف کنندگان واحدهای صنایع غذایی دارد. دلیل این مسئله این است که مغز گردو ایرانی درصد چربی بالایی دارد که باعث شده طعم خوبی داشته و برای مصارف صنایع غذایی بسیار مناسب باشد.
چنانچه قصد خرید انواع مغز گردو ایرانی در کیفیت های مختلف را دارید می توانید از طریق این مرکز اقدام به خرید این محصولات بنمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.