بهترین مغز گردو باکیفیت چه مشخصاتی دارد؟ این محصول در کدام منطقه از کشورمان تولید می شود؟ آیا تنها جهت مصرف بازار داخلی عرضه می شود؟
بهترین نوع مغز گردو باکیفیت برای درجه های مختلف آن این است که تازه باش، کرم خورده نباشد، دارای درصد چربی و طعم و عطر مطلوب و خوب باشد.
گردو تولیدی استان های آذربایجان، همدان، کردستان، سمنان و … از کیفیت خوبی برخوردار است و توانسته جایگاه خوبی هم در بازار مصرف خود ایران و هم در بازار کشورهای خریدار و واردکننده گردو ایرانی داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.