فروش مغز گردو درجه دو که از مغز دانه های مورد استفاده در فرآوری انواعمحصولات غذایی و شیرینی جات می باشد در ایران بخصوص در شهرهایی چون کرمان،تهران، اصفهان و … پر رونق است.
گردو از جمله مغز دانه های روغنی می باشد که به شیوه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول علاوه بر مصرف آجیلی در فرآوری انواع مواد غذایی و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
البته مغز گردو بر اساس رنگ مغز و درجه شکستگی آن در چندین درجه کیفیت تقسیم بندی می شود. مغزگردو درجه دو بیشتر در شیرینی پزی مورد استفاده قرار می گیرد. مغز گردو درجه سه و چهار نیز در فرآوری پودر گردو و روغن گردو که باز استفاده غذایی و دارویی دارد، استفاده می شود.
بازار گردو ایران آماده عرضه مستقیم و عمده مغز گردو آذربایجان در چندین درجه کیفیت می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.