فروش مغز گردو عمده چهار پر جهت تزئین درون آجیل یا فرآورده هایی نظیر بستنی، کیک، انواع غذاها در رستوران و … انجام می گیرد.
گردو از دانه های روغنی است که پوست آن به طور کامل بسته است. برخی از گردوها دارای پوست ضخیم هستند. و برخی دارای پوستنازک هستند. بنابراین امکان جدا کردن مغزگردو از پوست در گروه های مختلف متفاوت است. این کار ممکن است به سختی انجام گیرد. که در حین انجام آن مغز گردو بشکند. و یا ممکن است به دلیل نازک بودن پوست گردو به سهولت قابل انجام باشد. بنابراین می توانیم whole walnut kernels for sale را نیز فرآوری کنیم.
آماده سازی مغز گردو چهار پر برای فروش مغز گردو عمده
فرآوری مغز گردو چهار پر بسیار مشکل است. در مرحله اول باید بگوییم که برای فرآوریمغز گردو چهار نیاز داریم از گردو با پوست نازک استفاده کنیم. گردو با پوست نازک اغلب به دلیل اینکه نسبت وزن مغز به کل گردو بالاست، قیمت بالایی دارد. در مرحله دوم باید به مشکل بودن خود فرآیند فرآوری مغز گردو اشاره کنیم. فرآوری مغز گردو چهار بسیار سخت است. همین عوامل سبب می شود که قیمت فروش مغز گردو عمده چهار پر بالا باشد.
محل فروش مغز گردو عمده چهار پر
با این حال مغز گردو چهار طرفداران ویژه خود را در بازار مصرف دارد. برخی از مغازه های فروش آجیل، رستوران ها و یا قنادی پزی ها، مشتری این محصول هستند. این محصول بیشتر برای تزئین فرآورده ها مورد استفاده قرار می گیرد. یعنی این محصول بیشتر به خاطر زیبایی اش مورد استفاده قرار می گیرد.
البته به دلیل اینکه مغز گردو هیچ نوع شکستگی ندارد، به همین دلیل احتمال اکسیداسیون آن بسیار کاهش پیدا می کند. چرا که سطح واکنش مغز گردو با اکسیژن کمتر است. نسبت به حالتی که مغز گردو شکسته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.