خرید انواع مغز گردو عدسی و نخودی

مغز گردو دندانه و بادام درختی سنگی ۱۴۰۱ در انواع کیفیت های عدسی، نخودی و تک پر دسته بندی می شود که بسته به نوع مصرف واحد صنایع غذایی مورد سفارش و خرید خریدار قرار می گیرد.

در حین فرآوری مغز گردو و بادام زمینی مزمز، درصدی از آن شکسته می شود که پس از اتمام فرآوری سرند شده و به عنوان مغز گردو شکسته و اصطلاحا دندانه در واحدهای صنایع غذایی برای فرآوری فرآورده های غذایی استفاده می شود.
مغز گردو دندانه خود در انواع مغز دندانه عدسی، نخودی و تک پر بر اساس ریزی و درشتی آن دسته بندی می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما